Cinema AV startseizoen et premièrefilm

CFday25-580.jpgDe deuren van Cinema Amstelveen aan het Stadsplein zijn van donderdag 1 september af weer open. Er wordt gestart met een premièrefilm, Captain Fantastic.

In de prachtige bossen in het noordwesten van Amerika heeft Ben (Viggo Mortensen) zijn ideale wereld geschapen. Een perfecte plek voor zijn zes kinderen, ver weg van de hectiek en de sociale druk van het hedendaagse bestaan. De kinderen studeren en leren jagen. Het leven is puur en overzichtelijk. Tot een dramatische gebeurtenis het gezin doet besluiten de confrontatie met de buitenwereld aan te gaan. Met zowel heftige als hilarische gevolgen.

Niet alleen Mortensen maakt grote indruk, maar ook de kinderen zijn stuk voor stuk verbluffende acteurs. Matt Ross werd onderscheiden als Beste Regisseur tijdens het programma ‘Un Certain Regard’ op het Filmfestival van Cannes.

Verder zijn de volgende films te zien: The Red Turtle, Café Society, Huisdiergeheimen (Nl versie – 2D), De GVR (Nl versie – 2D) en Meester Kikker. Kijk op www.cinemaamstelveen.nl voor alle tijden en data. Entreebewijzen zijn daar 24 uur per dag online te bestellen.

 

Lees ook:‘Advocatenshow’ over discriminatie
Lees ook:Louter donkere acteurs in ‘De Vrek’ (Molière)
Lees ook:Tobo heeft kijkte in intriges amateurtoneel
Lees ook:Beste Engelse bluesgitarist in P60
Lees ook:Matt Schofield en John F. Klaver in P60

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.