Matt Schofield en John F. Klaver in P60

Logo P60Matt Schofield neemt zijn publiek in P60 vrijdagavond 3 april (20.30 uur)   mee op muzikale reis door de blueswereld. Samen met de opkomende blues artiest John F. Klaver betreedt hij het podium van het popcentrum aan het Stadsplein.
Schofield rijgt met zijn releases al jaren de awards aaneen. Zo won hij British Blues Award Guitarist Of The Year (2010/2011/2012), British Blues Award Album Of The Year (2010), en Mojo Magazine Blues Album Of The Year (2011). Die laatste won hij ook in 2009, maar dan als producer voor het album ‘Swagger’ van Ian Siegal. ‘Far As I Can See’ is het vijfde album van bluesgitarist Matt Schofield. Met dit album wilde hij meer klinken als tijdens live optredens. ‘Far As I Can See’ is dan ook opgenomen met dezelfde band waar hij eind 2013 mee heeft getoerd.

Gitarist/zanger John F. Klaver mag zich de ‘coming man’ in het bluescircuit noemen. Om te beginnen in Nederland, waar hij met zijn begeleidingsband op gerenommeerde festivals als Moulin Blues, Big Rivers en Jazz in Juketown speelde en bovendien als support fungeerde voor Johnny Winter, Matt Schofield en Dana Fuchs. Maar inmiddels ook buiten onze landsgrenzen. Zo trad hij onder meer op tijdens de International Blues Challenge in Memphis, ook tijdens de Europese evenknie van dit festival in Berlijn en als hoofdact van het Blues and Jazz an der Buerg festival in Luxemburg. Volgens Matt Schofield is John F. Klaver “the most interesting guitarist out of Holland”. Als voorprogramma voor Matt Schofield kan men van John in duo-bezetting gaan genieten.

Lees ook:John F Klaver Band in Alleman
Lees ook:Blueslegende Matt Schofield in P60
Lees ook:Beste Engelse bluesgitarist in P60
Lees ook:Blues in P60
Lees ook:Blues in Alleman

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.