Ladies Night bij ‘Mother’s Day’ in Cinema

mother_s_day_47042592_ps_1_s-lowEr wordt woensdag 20 april (20.30 uur) weer een Ladies Night gehouden in Cinema Amstelveen, bij de film Mother’s Day.

Na Valentine’s Day en New Year’s Eve is het tijd voor de moeder aller feestdagen: Mother’s Day. In de film volgt men de perikelen van een stel jonge moeders, oudere moeders en dochters op zoek naar hun moeders. Of juist niet zo hard op zoek.

Met de all-star cast die we van filmmaker Garry Marshall gewend zijn: Jennifer Aniston als single mum Sandy, Britt Robertson als moederloze Kristin, Julia Roberts als teleshopping-koningin Miranda, Kate Hudson als de kinderloze Jesse, Jason Sudeikis als single dad Bradley en Timothy Olyphant als Henry, de ex van Sandy die nu iets heeft met de veel jongere Tina (Shay Mitchell).

Regie: Garry Marshall.

Een Ladies Night in Cinema Amstelveen betekent een ontspannen avondje uit met vriendinnen. Samen een filmpje pakken en na afloop onder het genot van een drankje, een hapje en goodie bag nog even verder bijpraten. Een compleet avondje uit. Kijk op www.cinemaamstelveen.nl voor alle tijden en data.

Entreebewijzen zijn daar 24 uur per dag online te bestellen.

 

Lees ook:‘Voor elkaar gemaakt’ op Ladies Night in bios
Lees ook:De Surprise en Ladies Night in bios
Lees ook:Film Rendez-vous en Ladies Night in bios
Lees ook:Brasserie Valentijn op Ladies Night in bios
Lees ook:‘Onze Jongens’op Ladies Night in Cinema

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.