Brasserie Valentijn op Ladies Night in bios

brasserie_valentijn_47042816_ps_1_s-lowHet is weer zover. Een Ladies Night op woensdag 27 januari (20.30 uur) in Cinema Amstelveen. Daar wordt dan de film Brasserie Valentijn éénmalig vertoond.

Brasserie Valentijn is een gerenommeerd restaurant, dat met succes wordt gerund door Valentijn en chef kok Angelo. Valentijn, 14 februari, is de dag van de liefde en één van de drukste avonden van het jaar. Angelo zorgt voor een passend liefdesmenu en Valentijn heeft de tafels tiptop gedekt. Ze heeft alles onder controle in haar brasserie. In de keuken en in de zaal zijn de verwachtingen hoog gespannen. Elk koppel dat een tafel heeft bemachtigd, hoopt die avond de liefde op hun bord te krijgen. Er mag niks fout gaan. Dan staat Frank, een oude vlam van Valentijn, ineens op de stoep…

Een Ladies Night in Cinema Amstelveen betekent een ontspannen avondje uit met vriendinnen. Samen een filmpje pakken en na afloop onder het genot van een drankje, een hapje en goodie bag nog even verder bijpraten. Een compleet avondje uit. Kijk op www.cinemaamstelveen.nl voor alle tijden en data. Entreebewijzen zijn daar 24 uur per dag online te bestellen.

 

 

Lees ook:Film Rendez-vous en Ladies Night in bios
Lees ook:De Surprise en Ladies Night in bios
Lees ook:Ladies Night bij ‘Mother’s Day’ in Cinema
Lees ook:‘Onze Jongens’op Ladies Night in Cinema
Lees ook:‘Rokjesdag’ op ladies night in Cimena AV

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.