Vakantiepret in Cinema begonnen

Cinema_Amstelveen_01_web_01[1]De (herfst) vakantiepret  voor kinderen in Cinema Amstelveen, onderdeel van de Schouwburg  aan het Stadsplein, is zondag (20 oktober) gestart. De kinderen konden daar meedoen aan vier Cinekid-workshops. En gedurende de hele herfstvakantie – tot en met zondag 27 oktober draaien er dagelijks heel veel films.

Zondag konden kinderen daarnaast meedoen aan bijvoorbeeld een workshop om te leren een eigen monster te ontwerpen. En de monsters kwamen tot leven dankzij de 3D printer. In het theatercafé leerden kinderen hoe je de stem van een tekenfilm inspreekt. Het lijkt eenvoudig maar er kwam nog wel wat techniek bij kijken.
Tot en met zondag 27 oktober zijn er elke dag minimaal drie kinderfilms te zien. Zo draait ’De Club van Sinterklaas en de Pietenschool’, de supersnelle slak genaamd Turbo (in 3D), Sinterklaas en de Pepernotenchaos. Raaf, de Kleine Rover (4+), Zarafa (6+) en Yannis en de Pelikaan (8+). Allemaal te zien op respectievelijk dinsdag 22 oktober (14.30 uur), vrijdag 25 oktober (12.30 uur) en zondag 27 oktober (16.30 uur).

Natuurlijk zijn er in het theater naast alle films en activiteiten ook theatervoorstellingen in de herfstvakantie. Zo komt Tijl Uilenspiegel (8+) langs op woensdag 23 oktober (15.00 uur) en op zaterdag 26 oktober (15.00 uur) Bob de Bouwer (2+), inclusief Meet & Greet na afloop. Compleet programma op www.cinemaamstelveen.nl.

Lees ook:Gevarieerd kinderprogramma Schouwburg en cinema
Lees ook:Lustrumeditie Cinekid op locatie geopend
Lees ook:Raaf uit tv-serie in Poppentheater
Lees ook:Cinema Amstelveen pakt uit in Cinekid festival
Lees ook:Vol film- en toneelprogramma herfstvakantie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.