Gevarieerd kinderprogramma Schouwburg en cinema

3D printenVan zaterdag af, als de herfstvakantie (19 tot en met 27 oktober) is begonnen, staan schouwburg en cinema Amstelveen bol van de activiteiten en films voor kinderen. Er orden 25 films films vertoond, er zijn 4 voorstellingen in de schouwburg  en vier workshops. Elke dag zijn er drie kinderfilms te zien.

Zo draait Turbo (3D), Sinterklaas en de Pepernotenchaos, Verschrikkelijke Ikke 2 (3D) en De Club van Sinterklaas en de Pietenschool. Naast deze films draaien er drie Cinekid films: Raaf, de Kleine Rover (4+), Zarafa (6+) en Yannis en de Pelikaan (8+). De films starten al om 10.30 uur (op zaterdag 19, maandag 21 en zaterdag 26 oktober om 11.30 uur).

Op zondag 20 oktober is het tijd voor Cinekid. Van 12.30 tot 14.00 en van 14.30 tot 16.00 zijn er workshops. Network Dubbing (8+), hoe spreek je een tekenfilm in? Grunt en de 3D monsters (7+). en ontwerpen met de Doodle 3D tekentool (monstertjes die in 3D kunnen worden geprint).

In het theater komt zondag 20 oktober om 15.00 uur poppenspeelster Ida van Dril met Oma’s oma (6+). Tijl Uilenspiegel (8+) is te zien op woensdag 23 oktober om 15.00 uur. Zaterdag 26 oktober komt om 15.00 uur komt Bob de Bouwer (2+) met zijn vrienden de boel verbouwen en na afloop van de voorstelling is er een Meet & Greet.

De herfstvakantie wordt afgesloten met Zebra Zebra (5+) op zondag 27 oktober 15.00 uur. Zebra Zebra is een theatraal stripverhaal met muziek, live animatie en een popart decor.

Kijk voor het complete programma en het bestelleen van entreebewijzen op www.schouwburgamstelveen.nl.

 

Lees ook:Vakantiepret in Cinema begonnen
Lees ook:Veel films en workshops Cinema in herfstvakantie
Lees ook:Lustrumeditie Cinekid op locatie geopend
Lees ook:Cinema Amstelveen pakt uit in Cinekid festival
Lees ook:Vol film- en toneelprogramma herfstvakantie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.