Nieuw seizoen Open Podium ‘Storm’ in schouwburg

Jasper Smit (Foto: Vincent Frijdal).

Jasper Smit (Foto: Vincent Frijdal).

Het Open Podium ‘Storm’ in de schouwburg begint weer. Op donderdag 17 oktober kan men van 20.30 uur af weer vijf optredens op een avond bijwonen voor € 5. Het is de bedoeling dat de bezoekers zich op deze avonden laten verrassen door aanstormend talent. De programma wordt gepresenteerd door Jasper Smit. Tijdens de komende editie van ‘Storm’ is onder meer cabaret en zang te beluisteren. Zoals van cabaretier Martijn Kardol, die overigens al eerder optrad, maar daar naast veel andere dingen deed. Te lang heeft hij nu alweer niet voor publiek gestaan met liedjes en verhalen, vindt hij.

Drie jaar geleden zat hij nog op de Koningstheater Academie in Den Bosch. In juni studeerde hij af als socioloog em op het ogenblik wordt hij als nieuw radiotalent klaar gestoomd bij BNN. Maar stiekem vindt hij cabaret nog altijd het leukste.

storm_def_Ook van de partij: Johnny Verger, alias Hans Koster, een singer-songwriter die tot nu toe twee door pers en publiek goed ontvangen platen uitbracht Zijn liedjes gaan over het leven van alle dag, waarin men zichzelf kan herkennen: over verleden, toekomst, verdriet en liefde, liedjes. Momenteel werkt hij aan zijn derde plaat waarvan de release is op 12 april 2014.

Journalist in opleiding Rajko Disseldorp is vooral stand-up comedian en cabaretier. Hij was op 1 juni te zien in het programma The Comedy Factory op RTL 4 met Najib Amhali als MC. Drie zangeressen, met pianist en arrangeur Wilko Koster vormen samen The Dreams. De formatie brengt op een eigenzinnige en komische manier songfestivalliedjes en won onlangs de tweede prijs in de finale van het Utrechts kleinkunstfestival. 

Willemijn Jansen speelt graag met woorden, gevoelens en publiek. Haar teksten zijn subtiel en openhartig. Ze komt uit Den Haag, is qua optredens tot nu toe nogal regionaal georiënteerd, maar verlegt nu haar grens dus naar  Amstelveen. Voor meer informatie en het bestellen van entreebewijzen surft u naar www.schouwburgamstelveen.nl.

Lees ook:Weer ‘Storm’ van nieuw talent in de schouwburg
Lees ook:Weer aanstormend talent op ‘open podium’ in Schouwburg
Lees ook:Gevarieerd programma aanstormend talent in Schouwburg
Lees ook:Weer ‘Storm’ van talenten in schouwburg voor vijf euro
Lees ook:Van cabaret tot jazz in programma aanstormend talent

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.