Weer aanstormend talent op ‘open podium’ in Schouwburg

Minstens vijf heel verschillende optredens zien in de Schouwburg voor vier euro. Dat kan weer op 27 januari (20.30 uur), tijdens de nieuwe editie het Open Podium in de kleine zaal. Het wordt de eerste zogenoemde ‘Storm’ in het nieuwe jaar: een podium voor aanstormend talent. Het publiek krijg optredens te zien die variëren van stijldansen tot kleinkunst veel cabaret. Deze keer komt Irene Dingemans met Blues, een cabaretact, en Lord Mountbatten met Jazz muziek op een bijzondere manier. Voor cabaret zorgen ook Bram Komen en Danny van Zuijlen, maar dan in een supersnelle, absurdistische stijl. De Schouwburg belooft als het om dat duo gaat ‘snelle grappen, korte sketches en puntige liedjes’, waarmee het veelal improviserend op het publiek inspeelt.Ter afsluiting verzorgt Erwin Kuiper een stijldans demonstratie. Hij heeft meegedaan aan de Nederlandse kampioenschappen Stijldansen. Een vijfde act is nog een verrassing. In de pauze kunnen de bezoekers bij de Stormbar op het podium hun drankje bestellen en zo ook even de zaal vanaf een andere kant bekijken.

Zondag 20 februari os er weer een ‘Storm for Kids’. Ook daarvoor is aanmelding nog mogelijk van kinderen tussen de 5 en 15 jaar, die op het podium hun kunsten willen vertonen, zoals dans, zang, goochelen of iets anders.  Aanmelden via . www.schouwburgamstelveen.nl.

Reserveren van kaarten kan ook via de website of aan de kassa van Schouwburg Amstelveen,  geopend van dinsdag t/m zondag van 12.00 uur tot 16.00 uur (telefonisch vanaf 11.00 uur) of van 19.00 uur af op de avond van de voorstelling. Informatie: [email protected]  of www.schouwburgamstelveen.nl

Lees ook:Weer ‘Storm’ van nieuw talent in de schouwburg
Lees ook:Storm met buikdans, cabaret, muziek en goochelen
Lees ook:Aanstormend cabarettalent in Schouwburg
Lees ook:Pril talent ‘stormt’ weer op open podium in Schouwburg
Lees ook:Gevarieerd programma aanstormend talent in Schouwburg

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.