Negen tournooien in bedrijvensportmaand juni

Negen toernooien worden er in de ‘Amstelveense Bedrijvensportmaand' juni gehouden. Het bedrijfsleven kan daar gratis aan deelnemen, met uitzondering van de deelname aan de bekende Drakenbootraces. De toernooien worden georganiseerd door Ondernemersvereniging Amstelveen (OA), in samenwerking met de gemeente, sponsors en organisatoren uit het bedrijfsleven. De aftrap vindt plaats met een Badmintontoernooi (10 juni), gevolgd door een Pokertoernooi (11 juni), een Bowlingtoernooi (12 juni), een Biljart- en snookertoernooi, een Bridgetournooi (beide 14 juni), de Midzomernachtcross Businessloop in het Amsterdamse Bos (20 juni) en een Hockeytoernooi met een clinic onder begeleiding van een hockeyinternational (21 juni). Inschrijven is mogelijk tot uiterlijk 25 mei 2008.

Op zondag 22 juni vinden de inmiddels befaamde Drakenbootraces op de Amstelveense Poel plaats. Sinds vorig jaar is dit evenement uitgegroeid tot een regionaal begrip. Van dit jaar af wordt met zowel kleine (10 personen) als grote (18 personen) boten gestreden om een plaats op het erepodium. De sportmaand wordt donderdag 26 juni afgesloten tijdens het Golftoernooi. Twee toernooien konden helaas niet in juni worden gepland worden en vinden in het najaar plaats: Voetbal (23 augustus) en Tennis (19 september). De uitreiking van de Superprijs, verdiend door het bedrijf dat overall het beste scoort, wordt daarom eveneens tot het najaar uitgesteld. Iedereen uit het Amstelveense bedrijfsleven kan meedoen aan de toernooien. www.oa-amstelveen.nl of 020 – 640 30 71.

Dit evenement wordt gesponsord door OA, gemeente, BDO CampsObers Accountants en Adviseurs, KLM, ING Bank Amstelveen, KPMG Accountants, KPMG Meijburg & Co, Bouw- en aannemingsbedrijf De Heemraad, Congrescentrum Amstelveen, Sport- en partycentrum De Kegel, I Amsterdam, Café De Manen, Bridgevereniging Pegasus Amsterdam, Atletiekvereniging Startbaan en Hockeyvereniging MYRA.

 

 

Lees ook:Sportzomer voor het bedrijfsleven
Lees ook:Snel aanmelden voor Bedrijvensportweek
Lees ook:Bedrijvensportweek dit jaar ‘grootser aangepakt’
Lees ook:Japan Festival op 6 en 7 juni op Stadsplein
Lees ook:Ondernemersvereniging wint drakenbootrace

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.