Bedrijvensportweek dit jaar ‘grootser aangepakt’

De Amstelveense Bedrijvensportweek (BSW) wordt dit jaar gehouden van 25 juni tot en met 1 juli en grootser aangepakt dan tot nu tot, meldt de Ondernemersvereniging Amstelveen (OA). De week wordt weer afgesloten met de Drakenbootraces op de Poel. Op het programma staan badminton, beachvolleybal, bowlen, tennis, voetbal, bridge, biljart en snooker. In september volgt het golftoernooi.

 

De OA, die de week organiseert, is in gesprek met atletiekvereniging Startbaan over het betrekken van haar midzomernachtloop in het Amsterdamse Bos bij het evenement te betrekken. De OA heeft laten weten nog sponsors te zoeken.

Lees ook:Snel aanmelden voor Bedrijvensportweek
Lees ook:Negen tournooien in bedrijvensportmaand juni
Lees ook:Info over rollator- of rolstoelracen
Lees ook:Overeenkomst subsidie STAV aan AV Startbaan getekend
Lees ook:Andy Burrows op Live at Amsterdamse Bos

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.