Strijd kampioenschap volleybal tussen twee Amstelveense teams

Twee Amstelveense volleybalteams strijden om het Nederlands Kampioenschap. Het is voor het eerst in de vaderlandse geschiedenis dat twee clubs uit één gemeente dat doen. Van zaterdag 12 april af gaan AMVJ en DELA Martinus in de Emergohal de strijd met elkaar aan. In de Emergohal spelen zij in april en mei maximaal zeven wedstrijden tegen elkaar. De winnaar van de eerste vier wedstrijden wint mag zich het beste damesvolleybalteam van Nederland noemen. Beide teams draaien al jaren mee in de top van het damesvoetbal. DELA Martinus werd in 2006 en 2007 landskampioen, AMVJ voor het laatst in 1995.

 

De wedstrijden staan gepland op 12, 19, 20, 26, 27 april en 3 en 4 mei. De wedstrijden in april beginnen om 16.00 uur (19 april 14.00 uur) en die in mei starten om 15.30 uur. Gemeente, Amstelveens Sportbedrijf en stichting Sportpromotie Amstelveen zorgen via sponsoring dat de toegang gratis is. Zij willen topsport in Amstelveen beter op de kaart zetten.

De gemeente Amstelveen, het Amstelveens Sportbedrijf en de stichting Sportpromotie Amstelveen willen topsport in Amstelveen beter op de kaart zetten. Om ervoor te zorgen dat zoveel mogelijk belangstellenden kunnen genieten van de wedstrijden zorgen zij via sponsoring voor gratis toegang. Geïnteresseerden kunnen voor meer informatie terecht op www.sportbedrijfamstelveen.nl.

 

Lees ook:Gemeente heeft nog geen sponsors voor topsport
Lees ook:College werkt in principe mee aan topsport Martinus in Emergohal
Lees ook:Gemeente pompt miljoenen in topsport
Lees ook:Seminar over combinatie topsport en studie
Lees ook:Hans de Bie kapt met SPA voorzitterschap

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.