Scholier op stage hielp B&W uit computerproblemen

 

Raat (l) en stagiar Gideon van Bergen

Vijf dagen heeft een scholier stage gelopen bij wethouder Herbert Raat. Een snuffelstage, noemt de wethouder het op zijn weblog. Stagiair Gideon van Bergen is overigens familie van een partijgenoot en voormalig raadslid. De gemeente heeft wel meer stageplekken, maar tot nu toe had nooit iemand er een bij een wethouder. Volgens Raat bleek Gideon niet alleen slim, maar ook heel handig met computers en internet. ‘ “Problemen waar we weken mee bezig waren, loste hij in een half uurtje op.” Wat natuurlijk wel iets zegt over de bij een gemeente die er prat op gaat optimaal te digitaliseren aanwezige ICT-expertise. Maar dat terzijde. De stagiair woonde ook de complete vergadering van B&W bij. Een primeur, volgens Raat.Verder was hij aanwezig bij de opening van de gemeentelijke werf aan de Amsterdamse weg door wethouder Levie, een evenement waarvoor de lokale media niet waren uitgenodigd. Verder mocht Gideon met de burgemeester mee naar een honderdjarige. Raat constateert dat er altijd te weinig stageplekken voor leerlingen zijn, al zijn veel bedrijven – ondanks moeilijke tijden – wel bereid daarvoor te zorgen. “Als wethouder personeel vind ik dat wij als gemeente, een bedrijf met 700 werknemers, het goede voorbeeld moeten geven.”  

 

Lees ook:Twee jubilerende echtparen
Lees ook:Minister Hennis bij Amstelveens VVD-etentje
Lees ook:Weer € 25.000 naar RTV Amstelveen
Lees ook:Wethouder bij hulpinstelling Altra
Lees ook:Ook D66 vicepremier naar AV-verkiezingscampagne

4 reacties op “Scholier op stage hielp B&W uit computerproblemen

 1. ha

  :) ha,ha nu komt de aap uiteindelijk uit de mouw!!!!!!!

    /   Beantwoorden  / 
 2. Vriendjespolitiek

  Vriendjes politiek in de meest zuivere vorm zullen we maar zeggen !

    /   Beantwoorden  / 
 3. peterpc

  Raat doet bij een eenvoudige CTRL-ALT-DELETE al een hosanna.

    /   Beantwoorden  / 
  1. azijnpissertje

   De regentenkliek die elkaar de bal toe speelt is nog steeds aanwezig?

     /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.