Tweetal aangehouden wegens inbraak

logopolitieamsterdamamstellandOmdat zij worden verdacht van het plegen van een woninginbraak aan de Korianderlaan zijn woensdag twee mannen aangehouden. De politie kreeg een melding van een bewoner in de straat die daar een auto rondjes had zien rijden.  

Snel ter plaatse zijnde agenten zagen vervolgens dat de auto in de richting van Uithoorn reed. Bij de Arthur van Schendellaan aldaar gaven zij de bestuurder  met succes een stopteken. Drie mensen in de auto zetten het prompt op een lopen, maar één bleef in de wagen. De anderen renden de Willem Klooslaan in, maar dankzij de inzet van een helikopter werd een van hen aangehouden.

Met degene die in de auto achterbleef was dat al gebeurd.  Van de andere drie kon er één worden gepakt.  De aangehouden mannen zijn 27 en 29 jaar oud. Zij zijn in verzekerde bewaring gesteld. Van de andere twee ontbreekt nog elk spoor. Wel zijn in de auto waarschijnlijk van diefstal afkomstige spullen gevonden. Aan de Korianderlaan bleek inderdaad te zijn ingebroken.

Lees ook:Drietal zonder rijbewijs aangehouden voor joyriding
Lees ook:Verdachte mannen aangehouden
Lees ook:Vijf verdachten (poging tot) inbraak aangehouden
Lees ook:Twee verdachten diefstal aangehouden
Lees ook:Drie aanhoudingen in ontvoeringszaak

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.