Jonge Amstelvener verdacht van diefstallen uit auto’s

Een 19-jarige Amstelvener wordt ervan verdacht allerlei spullen te hebben gestolen. Na arrestatie werden die  in zijn woning gevonden. De politie is op zoek naar de eigenaren ervan.  De politie was getipt door iemand die in de vroege ochtend van  zaterdag 5 januari aan het Wimbledonpark een jongen aan auto’s zag rommelen, die op een parkeerterrein bij de flats stonden. Toen de politie daar arriveerde, sloeg de verdachte op de vlucht, maar hij werd na een korte achtervolging aangehouden op de Gieterij. Uit auto’s gestolen spullen werden later op de vluchtroute gevonden. De verdachte bleek zelf ook nog gestolen attributen bij zich te hebben. Die kwamen niet alleen uit auto’s aan het  Wimbledonpark maar waren ook afkomstig van diefstallen bij het Augustinuspark.

De politie heeft al diverse autobezitters gesproken, maar is nog op zoek naar de eigenaren van de spullen op bijgaande foto. Wie daarvan eigen spullen herkent, kan zich melden bij de politie via 0900-8844. Die geeft overigens de tip vooral geen waardevolle goederen in auto’s achter te laten en het voertuig goed af te sluiten. De verdachte staat woensdag voor de rechter op een snelrechtzitting.

 

Lees ook:Verdachte inbraak Bosporus aangehouden
Lees ook:Twee verdachten van diefstal aangehouden
Lees ook:Actie tegen toenemende auto-inbraken
Lees ook:Gestolen auto met baby aan boord klem gereden
Lees ook:Inbrekers gepakt door attentie buren

Eén reactie op “Jonge Amstelvener verdacht van diefstallen uit auto’s

  1. Blake K. Wagner

    Van ongeveer zeventig sieraden en voorwerpen is de herkomst nog niet duidelijk. De politie hoopt dat de eigenaren zich alsnog melden en alsnog aangifte doen. Op die manier wil de politie de vermoedelijk gestolen goederen in verband brengen met de verdachte.

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.