Interkerkelijke gebed voor Amstelveen

Volle Evangelie Gemeente ‘De Wijngaerdt' de CAMA Gemeente Amstelveen organiseren weer een interkerkelijke gebedsavond voor Amstelveen, die maandag 2 juli (19.45 uur) wordt gehouden in wijkcentrum Westend (Westwijkplein). De bijeenkomst duurt tot ongeveer 21.30 uur. De gebedsavond wordt eenmaal per kwartaal gehouden.

 

"Het is ons verlangen dat christenen uit Amstelveen zich aansluiten om met elkaar te bidden voor Amstelveen en haar inwoners," schrijven de beide gemeenten aan andere kerken en individuele christenen. "Wij willen over de kerkmuren heen elkaar in het gebed de hand reiken. De avonden zijn niet bedoeld voor discussie maar voor gebed. Ze worden – tot nu tot – altijd geleid door een oudste uit een van beide gemeenten, maar we hopen dat andere christelijke gemeenten/kerken in Amstelveen zich geroepen voelen deze gebedslast mee te dragen en mede leiding te nemen."

Leo Frantzen van de CAMA Gemeente zegt dat de organisatoren open staan voor suggesties en commentaar van andere kerken. Tot nu toe hebben die weinig interesse getoond. Frantzen: "We willen ons uitstrekken naar en beschikbaar maken voor Gods werk in Amstelveen. Van jaar tot jaar, van maand tot maand, van week tot week, van dag tot dag,
totdat Hij wederkomt!"

 

Lees ook:Gebedsavond voor Amstelveen en inwoners
Lees ook:Interkerkelijke gebedsavond voor Amstelveen
Lees ook:Gebedsavond voor Amstelveen en inwoners
Lees ook:Interkerkelijke gebedsavond in Westend
Lees ook:Gebed voor Amstelveen in Westend

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.