Interkerkelijke gebedsavond in Westend

De driemaandelijkse interkerkelijke gebedsavond voor Amstelveen en haar inwoners wordt gehouden op 15 januari in Westend, Westwijkplein 3. De bijeenkomst is georganiseerd door de CAMA Gemeente en de Volle Evangelie Gemeente ‘De Wijngaerdt' en begint om 19.45 uur.

 

"Het is ons verlangen dat christenen uit Amstelveen zich aansluiten om met elkaar te bidden voor de stad en de inwoners," laten de organisatoren weten. "Wij willen over kerkmuren heen elkaar in gebed de hand reiken. De avonden zijn niet bedoeld voor discussie, maar voor gebed."
De beide geloofsgemeenschappen hopen ook andere kerken gaan meedoen in het ‘dragen van deze gebedslast' en het participeren de leiding van de bijeenkomsten. Tot nu worden ze steeds geleid door oudsten (ouderlingen of voorgangers) van een van beide gemeenten.

Die zeggen ook open te staan voor suggesties en commentaar van andere kerken. "Wij willen ons uitstrekken naar en beschikbaar stellen voor Gods werk in Amstelveen."

Lees ook:Interkerkelijke gebedsavond voor Amstelveen
Lees ook:Interkerkelijke gebed voor Amstelveen
Lees ook:Gebedsavond voor Amstelveen en inwoners
Lees ook:Gebedsavond voor redding Amstelveen
Lees ook:Bidden voor Amstelveen in Westend

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.