Alphacursus voor wie iets over christelijk geloof wil weten start 6 maart

Stadshart- en Nederlands Gereformeerde Kerk bieden samen de Alphacursus aan, die op 6 maart begint in de Emmanuëlkerk aan de De Ruyschlaan 147. Elke cursusavond begint met een maaltijd om 18.30 uur. De cursus is bedoeld voor mensen die wel eens wat meer over jeyt christelijke geloof willen weten. Er komen vragen aan de orde als: Bestaat er een God? Wie is Jezus? Wat is bidden?

 

Alphacursussen worden overal in Nederland gehouden (www.alpha-cursus.nl). In tien avonden en een weekend, in een relaxte ongedwongen sfeer, legt men de uitgangspunten van het christelijke geloof uit. Ontstaan in Londen, is deze cursus intussen in al meer dan 140 landen gegeven aan ruim zeven miljoen mensen.
De maaltijd biedt de mogelijkheid elkaar te leren kennen. Daarna is er een inleiding over een aspect van het geloof en vervolgens kan men in groepen discussiëren en vragen stellen. ‘Geen enkele vraag is te simpel of te bedreigend,' melden de organisatoren. ‘Juist de combinatie van samen eten en samen nadenken in een ontspannen, vrijblijvende sfeer maakt dat je goed kunt doorpraten over je leven, je vragen en het christelijk geloof.'

Meer informatie: Theodoor Meedendorp (06 – 51708833) of [email protected]

 

 

Lees ook:‘Beginnerscursus” over het christelijk geloof
Lees ook:Weer Alphacursus over christelijk geloof
Lees ook:Kennismakingsavond Alphacursus
Lees ook:Alphacursus over christelijk geloof bstart 24 september
Lees ook:Alphacursus voor wie meer over geloof wil weten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.