Kennismakingsavond Alphacursus

De Stadshartkerk en de Nederlands Gereformeerde Kerk bieden samen deze  in het voorjaar van 2007 de zogenoemde Alphacursus aan. Die gaan over de essentie van het christelijke geloof. Om geïnteresseerden vast een indruk van de inhoud te geven, is er dinsdagavond 12 december een kennismakingsavond, die om 19.00 begint met een maaltijd. Locatie: De Ruyschlaan 147 in Amstelveen. In de cursus komen vragen aan de orde als: Wat is de zin van het leven? Bestaat er een God? Wie is Jezus? Wat is bidden? Alphacursssen, ontwikkeld in Engeland, worden in heel Nederland aangeboden door allerlei kerken (www.alpha-cursus.nl). Zij zijn bedoeld voor mensen die meer over het christelijke geloof willen weten. In tien avonden worden in een ongedwongen sfeer de uitgangspunten van het christelijk geloof uitgelegd. De cursus is al meer dan 140 landen gegeven en door zeven miljoen mensen hebben gevolgd. Een cursusavond begint met een maaltijd. Daarna volgt een inleiding over een aspect van het geloof en vervolgens kan in kleine groepen worden doorgepraat over bij de deelnemers levende vragen.  Meer informatie: Theodoor Meedendorp (06 – 51708833) of een e-mail naar [email protected] 

Lees ook:Alphacursus voor wie iets over christelijk geloof wil weten start 6 maart
Lees ook:Weer Alphacursus over christelijk geloof
Lees ook:‘Beginnerscursus” over het christelijk geloof
Lees ook:Alphacursus over christelijk geloof bstart 24 september
Lees ook:Alphacursus voor wie meer over geloof wil weten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.