Open repetitie-avond bij Harmonie Orkest

Foto: amstelveenweb.com

Foto: amstelveenweb.com

Harmonie Orkest Amstelveen houdt  donderdag 13 juli (20.00 tot 22.30 uur) een open repetitieavond voor enthousiaste blazers en slagwerkers met orkestervaring. Die vindt plaats in het Noorddamcentrum aan de Noorddammerweg 1.

Er worden alvast twee stukken geoefend voor de Broadway-uitvoering in de Schouwburg Amstelveen op zondag 12 november: Danzon no 2 van Marquez en Leonard Bernstein’s On The Town.

Hout- en koperblazers en slagwerkers die zin hebben in een nieuwe muzikale uitdaging worden door het orkest van harte uitgenodigd vrijblijvend op de open repetitieavond mee te spelen. Koffie of thee staat klaar vanaf 19.30. Opgeven kan bij Masha den Hartog, [email protected].

Harmonie Orkest Amstelveen heeft een muzikale traditie die teruggaat tot 1922 met een aantal muzikale vormen. Ooit begon het als Bovenkerks Fanfare. Het orkest telt nu zo’n 45 leden maar er is altijd versterking nodig, zegt het, zeker voor dit grote evenementen. Het orkest treedt regelmatig op in de regio. Meer informatie staat op de website www.harmonieorkestamstelveen.nl

 

Lees ook:Kerstconcert in Urbanuskerk
Lees ook:Harmonieorkest AV terug uit Berlijn
Lees ook:Nieuwjaarsconcert Harmonie Orkest Amstelveen
Lees ook:Nieuwjaarsconcert Harmonie Orkest AV
Lees ook:Nieuwjaarsconcert van Harmonie Orkest bAV

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.