Expositie amateurkunst in Kunstuitleen

2016_Overzicht Amateurkunst expositieVan zaterdag 11 maart tot en met zondag 2 april wordt in Kunstuitleen Amstelveen aan het Stadsplein 97 de 21e editie van de Amateurkunst Expositie gehouden. Meer dan 100 amateurkunstenaars laten in die periode hun werk zien. Bezoekers kunnen er een stem uitbrengen op hun favoriete kunstwerk. De stembus sluit zaterdag 1 april om 16.00 uur.

De stadsdichter van Amstelveen, Matthijs den Hollander, verricht de opening op zaterdag 11 maart om 14.30 uur. Op zondag 2 april om 14.30 uur worden de publieksprijzen uitgereikt.

Er zijn er twee publieksprijzen te winnen, ter waarde van elk € 250, één voor een tweedimensionaal en één voor driedimensionaal werk. Ook worden er twee jury-/aanmoedigingsprijzen uitgereikt, aangeboden door SAKB ateliers en Volksuniversiteit Amstelland. De winnaars krijgen een creatieve cursus naar keuze.

Het uitleengedeelte van de kunstuitleen zal tijdens deze expositie gewoon open zijn. Naast kunst om uit te lenen heeft de kunstuitleen ook een uitgebreide cadeauwinkel. Voor informatie: www.kunstuitleenamstelveen.nl of telefoon: 020-6452333.

 

 

Lees ook:Prijsuitreiking Amateurkunst expositie
Lees ook:Prijswinnaars expositie amateurkunst
Lees ook:Amateurkunst bij Kunstuitleen
Lees ook:Grote expositie amateurkunst in Kunstuitleen
Lees ook:Expositie amateurkunst geopend in Kunstuitleen

Eén reactie op “Expositie amateurkunst in Kunstuitleen

  1. Frank

    Ik vind die tentoonstellingsruimte in de gang niets! Moet toch wel eens mooiers op te vinden zijn. In een bijruimte van Cobra als dank van Cobra dat zij de Amstelveense gemeenschap zo veel geld kost. (1,1 miljoen/jaar) .

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.