Grote expositie amateurkunst in Kunstuitleen

uitnodiging_amateur015_A5_lcVan zondag 1 tot en met zaterdag 21 februari exposeren 137 Amstelveense amateurkunstenaars hun werk in de Kunstuitleen aan het Stadsplein 103. Burgemeester Mirjam van ’t Veld verricht op 1 februari om 14.30 uur de officiële opening. Net als de afgelopen jaren is het getoonde werk zeer divers. Naast veel schilderijen zijn er bijvoorbeeld ook foto’s, tekeningen, keramiek, bronzen en stenen beelden en zelfs ook tassen laten zien.

Op de laatste dag (zaterdag 21 februari) worden om 15.00 uur de twee publiekprijzen uitgereikt ter waarde  van € 250.  Een ervan is bekroning van tweedimensionaal en de andere voor driedimensionaal werk. Ook is er een jury-aanmoedigingsprijs van de SAKB ateliers: een gratis cursus bij een SAKB van een docent naar keuze. De stembus voor de publieksprijzen sluit op vrijdag 20 februari om 16.00 uur.

Het uitleengedeelte van de kunstuitleen zal tijdens deze expositie gewoon open zijn. Naast kunst om uit te lenen biedt de uitleen ook veel sieraden, tassen en glaswerk in de vitrines.  Meer informatie: www.kunstuitleenamstelveen.nl of via telefoon: 020-6452333.

 

 

Lees ook:Grote expositie amateurskunst in Kunstuitleen
Lees ook:Werk van 150 amateurs op expositie Kunstuitleen
Lees ook:Expositie amateurkunst in Kunstuitleen
Lees ook:Expositie amateurkunst in Kunstuitleen
Lees ook:Expositie 145 amateurs kunstenaars in Kunstuitleen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.