Onno Wesseling bij Venstra

Onno Wesseling

Onno Wesseling

Altijd al advies gewild van een schrijver? Zaterdag 9 juli tussen 14:00 en 15:30 is auteur Onno Wesseling daartoe bij Boekhandel Libris Venstra aan het Stadsplein. Maar natuurlijk vooral om zijn twee romans te promoten.

Onno Wesseling, woonachtig in Amstelveen, debuteerde een aantal jaar geleden met ‘De eeuw van Carlos Moreno Amador’ en hij werd daarmee meteen genomineerd voor de debutantenprijs de Gouden Uil. Recent verscheen ‘Suiker’ zijn tweede roman. Beide romans verschenen bij de gerenommeerde uitgeverij De Geus.

Boekverkoper Remco Houtepen over ‘Suiker’: ‘Onno is een haast on-Nederlandse verhalenverteller. Met mooie zinnen trekt hij de lezer mee naar het einde van de 19e eeuw. Wat een mooie details. Wat een heerlijke recepten. Wat een mooi einde. Na zijn debuut ‘De eeuw van Carlos Moreno Amador’ werd hij wel vergeleken met Arthur Japin, deels begrijpelijk maar met deze roman is hij gewoon Onno Wesseling. En dat is meer dan voldoende. Lees Suiker! Een unieke soms sprookjesachtige vertelling!’

Onder boekhandelaren wordt ‘Suiker’ nu al genoemd als potentiele winnaar de Boekhandelsprijs 2017.

 

 

 

 

Lees ook:Boek van nieuw Amstelveens schrijftalent
Lees ook:Boekenweek-feest aan Stadsplein
Lees ook:Bakboek-auteur Van der Stelt bij Venstra
Lees ook:Casa Benali, Marokkaanse keuken, in bieb
Lees ook:Cursus literatuur analyseren en interpreteren bij Venstra

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.