Weer Rabo-ontbijt voor startende ondernemers

logo-rabobank[1]Rabobank Amstel en Vecht houdt op vrijdag 14 juni weer een StartersOntbijt. Dat is bedoeld voor beginnende ondernemers. Het thema is: ‘Acquisitie’. Een ondernemer is altijd op zoek naar nieuwe klanten en opdrachtgevers. Zonder klanten geen inkomsten. Tijdens het StartersOntbijt wordt het nuttige met het aangename verenigd: een uitgebreid ontbijt, een masterclass Acquisitie én de mogelijkheid om te netwerken met andere ondernemers. Heike van der Woerd, oprichter van De VerkoopAfdeling, neemt de aanwezigen mee langs de verkoopinspanningen die het verschil maken in succesvolle commercie. Die zorgt voor goede verkoopresultaten.

Het programma: 07.45 – 08.30 uur : ontvangst met ontbijtbuffet; 08.30 – 09.30 uur : succesvol verkopen en salescyclus; 09.30 – 09.45 uur : pauze; 09.45 – 10.45 uur : vervolg salescyclus; 10.45 – 11.30 uur : napraten en netwerken. Aanmelden kan via de website van Rabobank Amstel en Vecht: www.rabobank.nl/amstelenvecht.

Startende ondernemers met vragen over het Rabo StartersOntbijt kunnen contact opnemen met Team Bedrijven, bereikbaar op telefoonnummer (020) 454 8200. Een e-mail sturen kan ook: [email protected] of bekijk de “Rabobank Amstel en Vecht StartersGroep” op LinkedIn.

 

 

Lees ook:Weer Rabo-ontbijt startende ondernemers
Lees ook:Weer Rabo-ontbijt voor startende ondernemers
Lees ook:Ontbijt voor startende ondernemers bij Rabobank
Lees ook:Ontbijtsessie Rabo voor startende ondernemers over pensioen
Lees ook:Weer startersontbijt voor ondernemers van Rabobank

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.