Weer startersontbijt voor ondernemers van Rabobank

Rabobank Amstel en Vecht houdt vrijdag 17 februari weer een StartersOntbijt. Deze keer bij Spaces aan de Zuidas in Amsterdam.  ’WebWijs voor startende ondernemers’ is het thema. Online aanwezig zijn, is méér dan een profiel op een sociale netwerksite, zegt de bank. Er komen vragen aan de orde als: Bewaart u documenten in ‘de cloud’ en welke risico’s loopt men daarmee? Gaat de ondernemer verstandig om met klantdata? En wat gebeurt er als zijn eigen PC of laptop crasht? Is er dan een veilige backup? Tijdens het StartersOntbijt worden twee workshops gehouden: ‘IT… wat moet ik ermee?’ en een ‘masterclass LinkedIn’. Na ontvangst en ontbijt om 07.45 beginnen om 08.30 de workshops en van 10.30 tot 11.00 uur kan men napraten en netwerken.  Deelnemers kunnen zich inschrijven voor één van beide workshops. De Workshop ‘IT… wat moet ik ermee?’ gaat over Cloud computing en virtualisatie. Wat houden deze begrippen in en wat zijn voor- en nadelen? En wat moet men doen tegen spam, virussen, computerinbraken en stelen van klantdata?In de ‘ Masterclass LinkedIn’  leert men op te vallen in de massa, nieuwe klanten te vinden en te benaderen, meer visibiliteit te realiseren, een company profile te maken en men krijgt persoonlijke feedback op zijn profiel. Aanmelden kan via de website van Rabobank Amstel en Vecht: www.rabobank.nl/amstelenvecht. Het StartersOntbijt is bedoeld voor ondernemers die maximaal 3 jaar geleden hun bedrijf gestart zijn. Maar ook mensen die zich oriënteren op het starten van een eigen bedrijf zijn welkom. Meer informatie: Team Bedrijven, (020) 454 8200. of [email protected].

Lees ook:Weer Rabo-ontbijt voor startende ondernemers
Lees ook:Ontbijtsessie Rabo voor startende ondernemers over pensioen
Lees ook:Weer Rabo-ontbijt startende ondernemers
Lees ook:Weer Rabo-ontbijt voor startende ondernemers
Lees ook:Weer startersontbijt Rabobank

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.