Scenarioschrijver Marc Linssen bij ondernemersvereniging

Marc Linssen (foto: M. Berkenmans)

Marc Linssen (foto: M. Berkenmans)

Op de tegenwoordig volstrekt besloten Algemene Vergadering van Ondernemersvereniging Amstelveen (OA) volgt donderdag 16 mei om 17.30 uur een openbaar gedeelte, waarin scenarioschrijver Marc Linssen een interactieve lezing houdt. De geheime ledenvergadering, waartoe verslaggevers in het verleden overigens wel toegang hadden, en de daarop volgende bijeenkomst worden gehouden in het Cobra Museum. De ondernemers kunnen dan meteen drie tentoonstellingen bekijken: Armando vs Armando, Snake van Michael Tedja en de collectiepresentatie “de spontaniteit als gekozen weg”. Het openbare gedeelte begint met een culturele ‘experience’ voor ondernemers.

Linssen is scenarioschrijver, scriptschrijver en storyliner voor bekende series als Goede Tijden, Slechte Tijden, Onderweg Naar Morgen, Goudkust, Westenwind en Costa. In het kader van ‘De Wereld van Morgen’ (het jaarthema van de OA) komt hij volgens de OA de ondernemers tips geven over hoe men tot een verhaal komt waarmee men de luisteraar weet te raken.

In mei 2010 begon Marc Linssen samen met zijn broer Roeland voor zichzelf onder de naam Broer Producties. Samen ontwikkelen scenario’s voor dramaseries, theatervoorstellingen en (bedrijfs)films. Ook steunen zij schrijvers en producenten en bieden zij consultancy aan medewerkers binnen bedrijven en organisaties die de effectiviteit van hun communicatie willen verbeteren.

Tijdens de aansluitende borrel en het walking dinner is er volgens de OA nog voldoende gelegenheid om te netwerken en na te praten. De bijeenkomst kon tot stand komen dankzij samenwerking met Cobra Museum en ING. Ondernemers die eens een bijeenkomst van de OA willen bijwonen, kunnen een e-mail sturen naar [email protected]. Meer informatie: www.oa-amstelveen.nl.

 

 

Lees ook:Cobra Museum beide Paasdagen open
Lees ook:Tentoonstelling Armando verlengd
Lees ook:‘Armando vs Armando’ in Cobra Museum
Lees ook:Werken Armando bij Van der Togt
Lees ook:Gemeente subsidieerde vorig jaar € 13 per Cobra kaartje

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.