Zwangerschapsmarkt in Ziekenhuis

Aafke Koning

Aafke Koning

Speciaal voor zwangere vrouwen en hun partners is er donderdagavond 19 oktober (19.00 tot 21.30 uur) een markt in ontmoetingsruimte 1, 2 en 3 van Ziekenhuis Amstelland.

Daar worden presentaties gegeven en rondleidingen door het Geboortecentrum. Verder vindt men er een marktplein met informatiekraampjes. In korte presentaties vertellen gynaecoloog Aafke Koning en kinderarts Ilse Westerbeek over de geboortezorg in Ziekenhuis Amstelland en de keuzes die men daarin heeft.

In deze editie is er veel aandacht voor lifestyle, voeding en bewegen. Gynaecoloog

Ilse Westerbeek

Ilse Westerbeek

Aafke Koning is gepromoveerd op lifestyle interventie bij vrouwen die zwanger willen worden met overgewicht en vertelt deze avond meer over een gezonde zwangerschap in het kader van lifestyle. Kinderarts Ilse Westerbeek is gepromoveerd op een voedingsonderzoek bij prematuur geboren kinderen.

Aanmelden voor de markt gaat via de website www.ziekenhuisamstelland.nl. Deelname aan de zwangerschapsmarkt is gratis. De presentaties starten om 19.00 uur. Voor een rondleiding in het Geboortecentrum kan men zich ook aanmelden via de website van Ziekenhuis Amstelland.

 

 

 

Lees ook:Weer zwangerschapsmarkt in ziekenhuis
Lees ook:Meer zorg geboortecentrum ziekenhuis
Lees ook:De duizendste…
Lees ook:1000ste baby 2016 geboren in Ziekenhuis
Lees ook:Vernieuwd geboortecentrum ziekenhuis geopend

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.