Uilenstede krijgt minder adressen

naamloosOmdat het ministerie van Infrastructuur en Milieu heeft bepaald dat studentenkamers in eenheden met een gezamenlijke douche, keuken of toilet geen eigen adres meer mogen hebben, moeten op Uilenstede 2472 adressen verdwijnen. Dat worden nu 207 adressen met huisnummers. Dat heeft de burgemeester de gemeenteraad meegedeeld.

De gemeente had elke kamer namelijk apart een adres gegeven. Diverse kamers op één eenheid moeten nu dus ook maan één huisnummer krijgen.

De afdelingen Basisinformatie en Burgerzaken werken vanaf januari samen met verhuurder DUWO aan de voorbereidingen voor deze omnummering. De aanpassing van de adressen en de verhuizing van de op die adressen ingeschreven bewoners betreft alleen een administratieve wijziging die op 4 oktober in één keer gaat plaatsvinden, schrijft de burgemeester.

Om de studenten op een goede manier te informeren ontvangen zij een brief voorafgaand aan deze adreswijziging. Bij de brief zit een flyer met extra uitleg, over de gevolgen van deze omnummering. Op de website van de gemeente is een overzicht te vinden met de meest gestelde vragen en antwoorden, www.amstelveen.nl/uilenstede.

Na de omnummering krijgen de studenten nogmaals een brief met bevestiging van de adreswijziging en het overzicht met de meest gestelde vragen en antwoorden.

 

Lees ook:Bewegwijzering op Uilenstede eindelijk beter
Lees ook:Uilenstede wordt ´open´ campus met VU
Lees ook:Internationale inschrijfdag Uilenstede: 600 studenten
Lees ook:Wiskundeteam wint jaar gratis kantoor op Uilenstede
Lees ook:Studenten Uilenstede: niet meer woonruimte nodig

Eén reactie op “Uilenstede krijgt minder adressen

  1. Jo

    Heeft dat geen nadelige gevolgen.
    Zoals voordeurdeler of toeslagen.
    Waarom doet de gemeente dit?

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.