Weer grote ‘speelstuif’ in De Meent

De Meent. Foto: amstelveenweb.com

De Meent. Foto: amstelveenweb.com

In wijkcentrum De Meent (Orion 3) wordt op zaterdag 13 en zondag 14 februari (10.00 tot 16.00 uur) weer de DinoSpeelstuif gehouden. Kinderen van 4 tot en met 12 jaar kunnen er griezelen in het spookhuis, klimmen in de bek van de happende haai, knutselen, gamen, schminken, een speurtocht doen, naar het kindercafé gaan en nog veel meer.

De kaarten kosten € 6,50 per dag in de voorverkoop (gestart op 11 januari) bij de balie van De Meent. Op de dag zelf kosten de kaarten € 7,00 per dag, zolang de voorraad strekt. De prijs is inclusief broodje worst, popcorn, limonade een ijsje en alle attracties.

Amstelveenpas

Alle Amstelveenpas-houders kunnen gratis naar binnen, alléén op vertoon van een toegangskaart. Geadviseerd wordt die in de voorverkoop te halen. Zie ook facebook.com/speelstuif. Ouders wordt gevraagd hun kinderen één of twee euro mee te geven. Er is snoep en limonade te koop vanaf € 0,10 tot € 0,60 cent.

Jonge kinderen ( 4 t/m 6 jaar) mogen best op weg geholpen worden door één ouder / verzorger. Vrijwilligers zijn nog hard nodig bij alle onderdelen. Aanmelden kan bij de balie van de Meent, telefonisch via 020 643 80 15, of via [email protected].

 

Lees ook:Speelstuif voor 100 kinderen minima gratis
Lees ook:Weer ‘Speelstuif’ in De Meent
Lees ook:Weer speelstuif in de Meent
Lees ook:Weer speelstuif voor kinderen
Lees ook:Grote Speelstuif met ‘Farao’s en mummies’

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.