Wijn- en chocolade proeverij in Randwijck

wijnNetwerken tijdens een wijn- en chocolade proeverij. Dat evenement op vrijdag 26 september (17.30 uur) wordt georganiseerd door buurtonderneming Villa Randwijck en gehouden in haar pand aan de Bourgondischelaan 3. Toegang: € 5,00. Het gaat vooral om ondernemers in de wijk.

‘Wie denkt dat chocolade alleen te combineren is met een dessertwijn heeft het mis. Gastheer Jack Steijn gaat het bewijs hiervoor leveren’, meldt Villa Randwijck. Steijn kwam als directeur van de KvK Amsterdam en van de Amsterdamse Havenondernemersvereniging ORAM in aanraking met cacao. Amsterdam is de grootste havenstad ter wereld voor op- en overslag daarvan. Steijn werd organisator van het Amsterdamse cacao- en chocoladefestival Chocoa, waar men de beste chocolade kan zien en proeven. Daarnaast is hij al heel lang vinoloog en een enthousiast verteller over (ook betaalbare) wijnen. En volgens hem gaan chocolade en droge wijn (wit, rood en rosé) heel goed samen. Tijdens de netwerkbijeenkomst demonstreert hij dat.

 De wijnen worden geleverd door D’ Amstelhoek, wijnleverancier uit Randwijck. Men kan de wijnen die op de avond worden geschonken met korting kopen en/of bestellen. Consumpties na de proeverij: wijn / bier € 2,00, sap / frisdrank € 1.00. Aanmelden via: [email protected]. Men kan op de avond betalen of tijdens openingsuren van Villa Randwijck betalen, dan wel de toegangsprijs overmaken op NL63 ABNA 0551 619 996 t.n.v. stichting Villa Randwijck o.v.v. Wijn/ Chocolade sept.


Lees ook:Lezing over Randwijck in Randwijck
Lees ook:Randwijck weekmarkt geopend
Lees ook:Wijn proeverij ‘Amsteltuin’ in bibliotheek
Lees ook:Villa Randwijck naar ander pand
Lees ook:Villa Randwijck start druk programma

2 reacties op “Wijn- en chocolade proeverij in Randwijck

  1. frank

    Netwerken! Blahhhhh!
    Trendywoordje voor: Kietel je mij, dan kietel ik jou!
    -
    En o ja, het plebs gelieve thuis te blijven.

      /   Beantwoorden  / 
  2. Anonimaatje

    Leuk voor de netwerkers die het kunnen betalen. Ik word misselijk en onpasselijk van dat woord netwerker. Ons ken ons is een betere benaming. En iedereen die niet kan of wil meedoen aan dit soort gedoe, wordt bestempeld als ‘eigen schuld dikke bult’- niksnut.

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.