Theater over Coco Chanel in schouwburg

Nov01 KZ Coco Chanel -f- Sanne Peper_ SF03‘My life didn’t please me, so I created my life.’ Coco Chanel wist als geen ander hoe ze zichzelf als merk in de markt moest zetten. Het verhaal over haar is onderdeel van toneelserie en op woensdag 1 november te zien in Schouwburg Amstelveen.

Coco Chanel beïnvloedde de wijze waarop de wereld haar zag en maakte tegelijkertijd haar mode tot een symbool van emancipatie. Daarmee creëerde ze een tijdloos icoon.

Speciaal voor de avontuurlijke theaterbezoeker heeft Schouwburg Amstelveen twee toneelseries samengesteld waarbij bezoekers extra voordelig naar het theater kunnen. Wellicht voor de meeste mensen nog onbekende gezelschappen, maar volgens de schouwburg is een bezoek aan deze voorstellingen meer dan de moeite waard.

 Bijzonder toneel

In de serie ‘Bijzonder toneel’ kan een keuze gemaakt worden uit vijf voorstellingen in de Grote Zaal, waarvan er tenminste drie gekozen moeten worden. Bezoekers betalen dan slechts € 20 per voorstelling. In de serie ‘Op avontuur’ in de Kleine Zaal kan een keuze worden gemaakt uit tien producties, waarvan men er tenminste vier moert kiezen, bijvoorbeeld ie over Coco Chanel. Bezoekers betalen dan slechts € 10 per voorstelling. Kijk op www.schouwburgamstelveen.nl om te zien welke voorstellingen deel uitmaken van de series.

Theateragenda

Woensdag 25 oktober komt het vrolijke boerenduo Fien & Teun (2+), donderdag 26 oktober tweemaal de spectaculaire en interactieve theatershow Checkpoint (8+), vrijdag 27 oktober De Verleiders met Stem Kwijt (laatste kaarten) en cabaretier Henry van Loon. Het weekend is op zaterdag voor het Italiaanse dansgezelschap Kataklò en voor de Basily Gipsy Band. Zondag 29 oktober wordt de herfstvakantie afgesloten met twee jeugdvoorstellingen: Peter en de wolf (3+) en Het huis van Jip & Janneke (3+).

Voor meer informatie en het bestellen van entreebewijzen gaat u naar www.schouwburgamstelveen.nl.

 

Lees ook:Film over Coco Chanel in Huis aan de Poel
Lees ook:Film over leven en werk ‘Coco’ Chanel in cinema Amstelveen
Lees ook:Vol film- en toneelprogramma herfstvakantie
Lees ook:Doventolken bij voorstelling in Schouwburg
Lees ook:Brochure met aanbod nieuw seizoen schouwburg

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.