O’G3NE in schouwburg

Schouwburg logo paars transparantWoensdag 29 november 2017 komen de drie zusjes van O’G3NE naar Schouwburg Amstelveen met hun Three Times A Lady – Succestournee 2017/2018. De meidenband gaat  Nederland vertegenwoordigen tijdens het Internationale Songfestival 2017 in Kiev, Oekraïne. De kaartverkoop voor de tournee is op is donderdag van start gegaan.

De meidenband die bestaat uit de drie zussen Lisa, Amy en Shelley Vol uit Dordrecht. Hun artiestennaam is gebaseerd op de bloedgroep van hun moeder ‘O’ en ‘G3NE’ staat voor hun onderlinge verbinding. Ze schreven geschiedenis door als eerste groep ter wereld ‘The Voice’ te winnen. Sinds hun deelname aan die populaire show schrijven deze muzikale zussen hit na hit op hun naam. Begin 2015 ontvingen zij uit handen van Robert ten Brink een gouden plaat voor hun single Magic.

Vorig jaar stond O’G3NE o.a. tijdens de Vrienden van Amstel – concerten in A’hoy, werd de band gevraagd door de Engelse Olly Murs om zijn voorprogramma te verzorgen tijdens zijn Europese tournee in de Heineken Music Hall, openden de zusjes in Koninklijk Theater Carré het 50ste Televiziergala en sloten ze het jaar af met een concertenreeks in Ziggo Dome met hun coach Marco Borsato tijdens 11 Symphonica Concerten en 5 grote Kerstshows.

De kaartverkoop voor hun optreden is van start gegaan via www.schouwburgamstelveen.nl. De prijs voor een eersterangs entreebewijs is € 35.

 

 

Lees ook:‘Zwart is zo somber’ in Poppentheater
Lees ook:Roel van Velzen start toernee in schouwburg
Lees ook:Lezing en boek over zussen Van Gogh
Lees ook:Extra voorstelling schouwburg: Claudia de Breij
Lees ook:Shirma Rouse met Dillenburg in P60

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.