The Jungle Book’ in Cinema Amstelveen

THE JUNGLE BOOKDe 3D versie van de film ‘The Jungle Book’, geregisseerd door Jon Favreau, draait van donderdag 12 mei af in Cinema Amstelveen. Het is een gloednieuwe live-actionfilm over Mowgli, een mensenjong dat opgroeit bij een wolvenroedel. Mowgli voelt zich niet langer thuis in de jungle wanneer de angstaanjagende Shere Khan, de tijger die zichtbaar getekend is door de mens, bezweert alles te elimineren wat hij als een bedreiging ziet.

Als Mowgli de enige plek die hij kent moet verlaten, begint hij aan een fascinerende reis op zoek naar zichzelf. In gezelschap van zijn strenge mentor, panter Bagheera, en de zorgeloze beer Baloo komt hij onderweg junglebewoners tegen die nu niet bepaald het beste met hem voorhebben. Kaa, probeert het mensenjong te hypnotiseren met haar verleidelijke blik en stem, en koning Louie, probeert Mowgli het geheim te laten prijsgeven. Het geheim van de ongrijpbare en dodelijke rode bloem: vuur.

Cinema Amstelveen is ook zondag 15 mei en maandag 16 mei (Eerste en Tweede Pinksterdag) geopend.

Verder te zien: Knielen op een Bed Violen (laatste keer woensdag 11 mei 15.30), Brooklyn, Monsieur Chocolat, Kung Fu Panda 3 (Nl versie – 2D) en Angry Birds (Nl versie – 3D). Kijk op www.cinemaamstelveen.nl voor alle tijden en data. Entreebewijzen zijn daar 24 uur per dag online te bestellen.

 

Lees ook:Volle kerst (met circus) in Schouwburg
Lees ook:Matinee in bios: Schone Handen en Amy
Lees ook:Nieuwe film Woody Allan in Cinema AV
Lees ook:Kinderfestival met 100 films in cinema AV
Lees ook:Oscarwinnaar Birdman in Cinema

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.