Flamenco Paasconcert op Wester-Amstel

Flamenco-Baroque-Trio-jpeg1-300x200Het Flamenco Baroque Trio geeft Tweede Paasdag (28 maart) om 15.00 uur een concert op buitenplaats Wester-Amstel aan de Amsteldijk Noord 55. Het trio bestaat uit Sonja van Lier (sopraan), Adrian Elissen (flamencogitaar) en Izhar Elias (barokgitaar). Het drietal speelt een waaier van liederen.

Het repertoire bestaat uit een mix van stijlen, dichters, componisten en folklore-elementen. De combinatie van barok- en flamencogitaar blijkt fantastisch te zijn voor 17e eeuwse muziek uit Italië en Spanje.

Elk lied krijgt door het heldere geluid van de barokgitaar gevoegd bij de donkere klank van de flamencogitaar een nieuwe kleur en een andere dimensie. De composities worden daarbij niet te kort gedaan.

Het trio serveert op deze Tweede Paasdag een cocktail van geheime liefdesverhalen en speelse dansen. Izhar Elias begon zijn studie aan de Muziekschool in Amstelveen en is winnaar van de Nederlandse Muziekprijs. Entrée € 11,00, donateurs € 8,00 kinderen t/m 12 jaar gratis

 

Lees ook:Kerstconcert op Wester-Amstel
Lees ook:Concert klarinet en gitaar op Wester-Amstel
Lees ook:Koopzondagconcert bij Muziekschool
Lees ook:Gitaarduo geeft concert op Wester-Amstel
Lees ook:VVD-café met Ton Elias over KLM

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.