Bluesband Mississipi Mud Pie in P60

Geïnspireerd door een dessert uit de Mississippi Delta, bestaande uit koekjes, marshmallows, chocolade en koffie, en de muziek van Stevie Ray Vaughan en Popa Chubby is een bluescollectief ontstaan dat volgens P60 zijn weerga niet kent. Daar treedt vrijdag 9 januari bluesband Mississippi Mud Pie op.

Bandleden Nienke de Jong (zang), Hugo de Bruin (gitaar en zang), Jan-Willem Kanis (gitaar, bluesharp en zang), Bert Timmermans (drums), Niek Versfeld (toetsen en zang) en Guillaume Lo-A-Njoe (basgitaar) zijn allen liefhebbers – en dus ook uitvoerders– van de Electric Blues.

Muziek met pakkende ritmes en makkelijk herkenbare melodieën, zoals de bedenkers van de blues het waarschijnlijk bedoeld hebben. Nummers die snel vertrouwd klinken en toch ook telkens weer verrassen.  Een onweerstaanbare combinatie van muzieksmaken: blues, rock, funk en pop.

Vrijdag 9 januari zullen ze P60 met een mix van covers en eigen materiaal (van het in 2011 uitgekomen album ‘Mud Tracks’) komen, met hun klassieke bluessound.   Kaarten: € 7,50 in de voorverkoop en € 10 aan de deur.

 

 

Lees ook:Barrelhouse in P60
Lees ook:Tons of Blues weer in Alleman
Lees ook:Groovetakers in Alleman
Lees ook:Tons of Blues in Alleman
Lees ook:Bluesband Flat Tire in Alleman

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.