Première en konijnehit in Poppentheater

 

Gezocht Konijn. Foto: René den Engelsman

Gezocht Konijn. Foto: René den Engelsman

De voorstelling ‘Gezocht Konijn´ komt terug naar Amstelveens Poppentheater aan de Wolfert van Borsselenweg  85 A, op zondag 9 november om 11.00 uur en 13.30 uur. Die wordt gespeeld door Theatergroep MAAS. Een dag eerder gaat in het poppentheater ‘Water en Zand’ in première. Die wordt op 8 november om 14.30 uur gespeeld door John de Winter.

In Gezocht Konijn gaan drie politieagenten op zoek naar een ontsnapt konijn. Het konijn, in de vorm van een vingerpop, duikt steeds ergens anders op in de miniatuurstad. Uiteindelijk blijkt de stad overgenomen door konijnen en groeien er zelfs bij de politiebaas konijnenoren. Al drie jaar een hit in binnen- en buitenland. De voorstelling is leuk voor heel jong, vanaf 3 jaar, tot heel oud.

Een dag eerder weer een première dus. Als Bo in het zand een fossiel vindt, legt zijn vader hem uit hoe, heel lang geleden, de wereld is begonnen. En Bo gaat op zoek naar het begin. Door de ogen van John de Winter beleven de kleuters de fantastische wereld die te vinden is in het zand en in het water van de zee. Borrelend poppentheater met onder andere kleine zeediertjes, fossielen, grote dino’s.De voorstelling is bedoeld voor iedereen vanaf 4 jaar.

Toegangsprijs voor beide voorstellingen:€ 8,00. Reserveren kan via 020-6450439 of via www.Amstelveenspoppentheater.nl

 

 

 

 

 

 

Lees ook:Weer première in poppentheater
Lees ook:Première Sneeuwkoningin in poppentheater
Lees ook:Minitheater ‘Gezocht: Konijn’ in poppentheater
Lees ook:‘Klein Konijn’ in Poppentheater
Lees ook:Politie zoekt konijn in Poppentheater

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.