Familiemusical ‘Kikker is jarig’ in schouwburg

naamloosTheater Terra – bekend van Dribbel, Koekeloere en Kleine Ezel – viert dit seizoen de 25ste verjaardag van Max Velthuijs’ Kikker. Dat gebeurt met de compleet nieuwe jubileumvoorstelling ‘Kikker is jarig’, een familiemusical voor iedereen van 4 jaar en ouder. Die is zondag 2 november om 15.00 uur te zien in Schouwburg Amstelveen.

Kikker is vrolijk, want hij is jarig. Een feestje zonder vriendjes is geen feestje, maar de vraag is of de vriendjes van Kikker daar wel aan denken. Het lijkt wel of ze het zijn vergeten.

Dit jaar is het 25 jaar geleden dat Kikker zijn eerste avonturen beleefde in zijn bekende boeken en deze 25ste verjaardag van Kikker wordt groots gevierd met de nieuwe familiemusical. Nadat kinderen over de hele wereld hebben kunnen genieten van de Kikkermusicals van Theater Terra, is nu in Nederland een compleet nieuwe voorstelling met Kikker en zijn vriendjes te zien. Met Dick Feld, Babbe Groenhagen, Wesley de Ridder en Dide Vonk. De voorstellingen van Theater Terra zijn mede mogelijk gemaakt door Fonds Podiumkunsten.

Naar de boeken van: Max Velthuijs. Script & Liedteksten: Dick Feld. Muziek: Nick Bult. Regie: Fons Merkies. Dramaturgie: Marc Veerkamp. Decorontwerp: Theo Terra. Lichtontwerp: Mike den Ottolander. Poppen & Kostuumontwerp: Kathelijne Monnens & Cynthia Borst. Technische Supervisie: Peter Peereboom. Productieleider: Lisette Koperdraat.  Producent: Michiel Morssinkhof.

 

 

Lees ook:Alia Baba en 40 rovers in Schouwburg
Lees ook:Familievoorstelling ‘De Kabouter’ in schouwburg
Lees ook:Theater Terramr Mr. Finney in schouwburg
Lees ook:Familievoorstelling ‘Welterusten, kleine beer’
Lees ook:Jeugdmusical ‘Koning Arthur’in schouwburg

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.