Weer extra voorstellingen Schouwburg

Volgens de directie van Schouwburg Amstelveen is de belangstelling voor de voorstellingen in het nieuwe theaterseizoen heel groot. Er zijn diverse extra voorstellingen ingekocht, zoals die van Claudia de Breij en Van der Laan & Woe. Beide zijn nu in de verkoop gegaan. Al eerder werden voorstellingen extra geboekt.

 Claudia de Breij komt met haar programma ‘Teerling’ een keer extra donderdag 30 april naar Amstelveen. Over crisis hoef je haar niets  te vertellen en in deze voorstelling geeft zij aan dat het waar is: het wordt nooit meer zo goed als vroeger. Het wordt veel beter. Claudia de Breij is terug op de plek waar ze thuis hoort: het theater.

Van der Laan & Woe komen op donderdag 28 mei. Hun programma ‘Buutvrij’ werd genomineerd voor de Poelifinario als beste voorstelling van het seizoen. Komend seizoen zijn zij te zien met hun nieuwe voorstelling ‘Alles eromheen’. En daarin pakken ze opnieuw groots uit. Met muzikale acts, ijzersterke scènes en Alles eromheen.

Voor vier andere succesvoorstellingen zijn eerder al extra data geboekt, namelijk: Huub Stapel komt op dinsdag 24 maart nogmaals naar Amstelveen met ‘M/V deel 2’.  De voorstelling ‘Vive la France’ is extra te zien op woensdag 4 maart.  ‘Chanson. Une belle histoire’, het succesvolle programma van Bart van Loo & Eddy et les Vedettes keert terug op dinsdag 31 maart. Ton Kas doet de schouwburg voor de tweede maal aan op woensdag 3 december met zijn voorstelling ‘Eerste Klootviool’.

Lees ook:Extra voorstelling Claudia de Breij
Lees ook:Extra voorstelling schouwburg: Claudia de Breij
Lees ook:Schouwburg boekt extra voorstellingen
Lees ook:Prentenboek André Kuipers in schouwburg
Lees ook:Schouwburg boekt extra voorstellingen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.