Festival in rijdende theaters

Unieke Zaken Odyssee

Unieke Zaken Odyssee

Voor de eerste keer houdt het Amstelveens Poppentheater zaterdag 10 mei het rijdende theatertjesfestival ‘Reistebrij’. Daarvoor worden vier verschillende voertuigen op het Stadsplein geplaatst: een vrachtwagen, een bus, een woonwagen en een caravan.

In die bonte mix aan rijdende theaters worden tussen 12.00 en 18.00 uur voorstellingen gegeven op verschillende tijden en voor verschillende leeftijden.

De vrachtwagen van Unieke Zaken is omgebouwd tot Grieks restaurant, waarin twee koks op hilarische wijze voor iedereen vanaf 8 jaar het verhaal van de Griekse held Odyssee uitbeelden met alles uit hun keuken.

In de Busganga van Teatro Munganga is voor iedereen van 4 jaar en ouder het verhaal van Pietje en de reis naar de Maan te beleven. Theater Nomad laat in zijn woonwagen voor iedereen van 4 jaar en ouder met schimmenspel een reisverhaal van een Russische familie zien. En Nancy Wiltink vertelt in haar caravan aan iedereen vanaf 6 jaar het verhaal van de kinderboom aan het IJ.

Er kan gereserveerd worden via www.amstelveenspoppentheater.nl, 020-6450439 of [email protected]. Op de dag zelf kunnen er ook kaartjes gekocht worden, maar het aantal bezoekers per voorstelling ligt tussen de 10 tot 30.Toegangsprijs bij alle voorstellingen: € 5,00.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Lees ook:Rijdende (kinder) theaters op Stadsplein
Lees ook:‘Poppencircus’ op het plein
Lees ook:Dozen vol rommel in komische voorstelling poppentheater
Lees ook:Unieke Zaken met ‘Spoor’ in Poppentheater
Lees ook:Voorstelling over grenzen van fantasie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.