Brochure voor nieuw seizoen schouwburg

 

Bert Visscher. Foto: Maarten van der Wal.

Bert Visscher. Foto: Maarten van der Wal.

De Seizoensbrochure van Schouwburg Amstelveen voor het theaterseizoen 2014-2015 verschijnt vrijdag 25 april. De voorverkoop start op zaterdag 10 mei om 10.00 uur. Een seizoen vol toneel, cabaret, dans, concerten en jeugdvoorstellingen.

 Onder anderen zijn te zien:  Pippi Langkous, Daniël Arends, Xander de Buisonjé, Karin Bloemen, Bert Visscher, het Nationale Toneel, Miss Montreal en het bijzondere maskertheater van de Berlijnse Familie Flöz. Rondom de voorstellingen worden komend seizoen extra veel activiteiten aangeboden, zoals inleidingen, meet & greets, workshops en afterparty’s.

Zaterdag 3 mei geeft directeur en programmeur Dominique Deutz een ‘Rondleiding door de programmering’ waarin zij vertelt over de keuzes die zij heeft gemaakt. Een mooie gelegenheid om daarover meer te weten te komen. Men kan in de schouwburg die dag terecht om 11.00 uur. Aanmelden voor de ‘Rondleiding door de programmering’ kan via de website.

De online voorverkoop start op zaterdag 10 mei om 10.00 uur. Omdat veel mensen direct op deze eerste verkoopdag willen bestellen, werkt de schouwburg die dag met een ‘virtuele’ wachtrij. Men meldt \zich aan met zijn mobiele nummer en ontvangt vanzelf een sms wanneer men aan de beurt is om te bestellen. Tijdens de voorverkoopperiode van 10 t/m 31 mei geldt voor veel voorstellingen 10% vroegboekkorting. www.schouwburgamstelveen.nl.

Lees ook:Zaterdag start online verkoop schouwburg
Lees ook:Zelf online stoel reserveren in schouwburg
Lees ook:Start online voorverkoop schouwburg
Lees ook:Programma voor nieuw seizoen schouwburg
Lees ook:Kassa schouwburg 4 juni speciaal open voor enkele voorstellingen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.