Open podium voor aanstormend talent in schouwburg

Russolo

Russolo

In de kleine zaal van de Schouwburg speelt donderdag (26 juni, 20.30 uur) de Amstelveense jongerenband Metal Apple. Het is de tweede avond onder de noemer Open podium ‘Storm’.  In totaal zijn er die avond vijf optredens van aanstormend talent, variërend van folk tot cabaret. De toegangsprijs is € 4. Behalve Metal Apple treden de folkband Anthos uit Vijfhuizen, met zangeres Lia van der Geest,  en professor Russolo and His Noise Intoners op. Caroline Sanders komt met een komische act. Een vijfde optreden is nog niet bekend, maar wordt volgens de schouwburg iets uit de sfeer van het cabaret.

Metal Apple bestaat uit Kayleigh Beard, Max Brouwer, Miró Temming, Sonya Vos en Ingmar Uit de Bos. De band trad onder meer op in Ahoy, in het voorprogramma van ‘Het Goede Doel’. Caroline Sanders observeert de wereld om haar heen en heeft daarbij duidelijk een eigen visie. Ze acteert, beweegt, praat, zucht, steunt, twijfelt, schreeuwt, zwijgt, grapt en vertelt. In 2006 won Caroline de juryprijs van het Griffioen Cabaret Festival. Professor Russolo and His Noise Intoners sluiten de avond af met mime en elektronische muziek.

Storm is er iedere maand en richt zich vooral op aanstormend en lokaal talent. Het is geen talentenjacht, dus iedereen kan zich inschrijven.

Op zondagmiddag 14 februari is er Storm voor Kids. Dan kunnen kinderen tussen de 5 en 15 jaar optreden (bijvoorbeeld zingen, dansen of goochelen). Daarvoor kunnen deelnemers zich nog aanmelden.

 

Reserveren van kaarten voor Storm kan via de website of de kassa van Schouwburg. De kassa is geopend van dinsdag t/m zondag van 12.00 uur tot 16.00 uur (telefonisch vanaf 11.00 uur) of ’s avonds vanaf 19.00 uur op de avond van de voorstelling. [email protected] of www.schouwburgamstelveen.nl

Lees ook:Aanstormend cabarettalent in Schouwburg
Lees ook:Van cabaret tot jazz in programma aanstormend talent
Lees ook:Weer ‘Storm’ van nieuw talent in de schouwburg
Lees ook:Gevarieerd programma aanstormend talent in Schouwburg
Lees ook:Storm met buikdans, cabaret, muziek en goochelen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.