Weer Japan Festival op Stadsplein

2017-japan-festival-flyerEr komt weer een Japan Festival op het Stadsplein. Zondag 8 oktober kan men er daarvoor 12.00 tot 17.30 uur terecht. Het programma, uitgebreider dan vorig jaar, is samengesteld door de Japanse gemeenschap.

Volgens wethouder Maaike Veeningen van Economische Zaken (d66) brengt het evenement Japan en Nederland samen, op culinair en cultureel gebied. “En het symboliseert de kracht van samenwerking en wederzijds respect”, zegt ze.

Er zijn deze keer twee podia met acts uit Japan en een uitgebreider aanbod dan vorig jaar van Japanse restaurants en diverse workshops en demonstraties. Een van de hoogtepunten is volgens de organisatoren een optreden van de populaire Japanse groep SaisyokuKenbi. Het ensemble combineert traditionele Japanse instrumenten met folk music, moderne Japanse dance music en westerse popsongs. Het Japan festival is gratis te bezoeken. Het volledige programma is te vinden via www.Japanfestival.nl en op www.facebook.com/JapanfestivalAmstelveen/

Hoofdsponsors zijn: Japanese Chamber of Commerce(JCC), amsterdam inbusiness, gemeente Amstelveen, Asunaro, Kikkoman, KPMG Meijburg, Mitsubishi Nederland B.V., Yanmar, AON, Dujat, KLM, Okura Hotel, Teijin, Toyota, Lexus en Louwman, Yakult.

 

Lees ook:Japanfestival op Stadsplein
Lees ook:Japanfestival op Stadsplein is ‘voortbouwen op hoop’
Lees ook:Stichting internationale evenementen richt zich nog alleen op Japan
Lees ook:Kersenbloesem festival in het Bos
Lees ook:Twee dagen Japans feest en (veel) vermaak op Stadsplein

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.