Eerste niet Amsterdamse car2go hub in Stadshart

SCar2Goinds zondag (1 november) is er een  car2go hub in winkelcentrum Stadshart. Bestaande én nieuwe gebruikers van het autodeelconcept kunnen op de speciale parkeerplaatsen in de Stadsplein parkeergarage een auto pakken . Car2go is ideaal voor mensen die geen auto hebben of willen bezitten. Als ze een auto nodig hebben kunnen ze die gemakkelijk ophalen en achterlaten op een willekeurige car2go hub, zonder deze terug te hoeven brengen naar de oorspronkelijke locatie.

Het concept van car2go is heel eenvoudig. Gebruikers betalen alleen voor het gebruik en niet voor het lidmaatschap. Zij kunnen ruim 350 auto’s reserveren met de car2go app.

Ben Verheijen, Shopping Center Manager van Stadshart Amstelveen: ‘Wij zijn continue op zoek zijn naar manieren om onze klanten meer service te bieden. Dit is een mooie aanvulling op onze bestaande services zoals onze vernieuwde lounge en gratis en onbeperkt wifi. Het wordt voor bezoekers uit de binnenstad van Amsterdam nog makkelijker om een bezoekje te brengen aan Stadshart Amstelveen en bijvoorbeeld de dagelijkse boodschappen te combineren met een bezoek aan ZARA of de Bijenkorf.’

 

 

Lees ook:Tijdelijke werkplekken Regus in Stadshart
Lees ook:Eerste 2 uur gratis parkeren in Stadshart
Lees ook:Beheerder SCM van Stadshart laan uitgestuurd
Lees ook:Winkel van Flying Tiger in Stadshart
Lees ook:Vier snelladers voor elektrische auto’s

Eén reactie op “Eerste niet Amsterdamse car2go hub in Stadshart

  1. Robert van Waning

    Je schijnt die auto’s zelfs niet op een hub achter te hoeven laten, maar gewoon overal. Heel bijzonder.

    Ik ben erg benieuwd hoe dit zich zal ontwikkelen. Alles wat bijdraagt aan de vermindering van het verkeerslawaai en van de ernstige luchtvervuiling in Amstelveen, is toe te juichen. Het omruilen van lawaaiige en stinkende (snor)scooters tegen elektrische mag wmb worden gesubsidieerd.

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.