‘Badeendenrace’ voor KiKa in Stadshart

kika[1]In het Stadshart wordt zaterdag 30 augustus de eerste landelijke KiKa badeendenrace gehouden. Van 13.00 uur af worden vijf races gehouden, waarmee mooie prijzen zijn te winnen. Om mee te racen met een eigen badeend kan men voor € 5,00 een lot kopen. Het nummer op het lot correspondeert met een badeend in de race. De opbrengst van de actie komt volledig ten goede aan KiKa (Stichting Kinderen Kankervrij).

Op het Stadsplein wordt speciaal voor dit evenement een groot zwembad gebouwd. Tijdens de race spuit de brandweer de eendjes van de ene naar de andere kant van het bad. De eigenaren van de eerste drie eendjes die over de finish komen krijgen een mooie prijs van verscheidene retailers in het winkelcentrum.

De nummers 1 uit de vijf verschillende races strijden om een reis naar New York. De loten zijn van vrijdag (14 augustus) af o.a. verkrijgbaar bij de receptie van Stadshart (bij de Bijenkorf), het ABN-AMRO-kantoor aan de Rembrandtweg, zwembad de Meerkamp en het kantoor van KiKa aan de Groen van Prinstererlaan 99. Per race kunnen 2.000 eendjes meedoen dus in totaal hopen 10.000 eendjes te gaan racen.

Lees ook:WK Roeien op Bosbaan en in Stadshart
Lees ook:Sportweekend met drakenbootraces voor bedrijven
Lees ook:Weer Mega Beach op Stadsplein
Lees ook:Jasper Albers gaat voor wereldrecord ‘zonracen’
Lees ook:Buitenterrein De Meerkamp vroeger geopend

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.