Stadshart in teken van de sport

Gekoppeld aan het door GO-marketing georganiseerde Citroen City Beach Tour evenement, werd zaterdag in het Stadshart een grote sport(verenigings)markt gehouden. Dat gebeurde in het kader van de actie ‘Amstelveen beweegt.’ Bij 20 stands werden folders uitgedeeld en is nformatie verstrekt over diverse sportmogelijkheden in Amstelveen. Verder waren er demonstraties aikido, kanovaren, karate, kickboksen, streetdance, taiji quan en turnen. Ook sportwethouder John Levie en burgemeester dhr J. Van Zanen waren van de partij op de markt, die mogelijk was gemaakt door de STAV (stichting topsport) en het Amstelveens Sportbedrijf.In het weekend stonden diverse beachsoccer evenementen (eredivisie en footvolley toernooi) op het programma. Maandag en dinsdag namen 600 leerlingen van het basisonderwijs deel aan beachvolleybal clinics.

Lees ook:Gezond bewegen in het Stadshart
Lees ook:Huldiging sportkampioenen 19 januari
Lees ook:Basketbalschool in Amstelveen op komst
Lees ook:Gemeentelijke onderscheiding voor Rob van Zijderveld
Lees ook:Hans de Bie kapt met SPA voorzitterschap

3 reacties op “Stadshart in teken van de sport

  1. roos

    Het is prima dat de gemeente zijn plan wil trekken om de sport te promoten, maar wat doet de gemeente met de rest van de kinderen waarvan de ouders het gewoon niet kunnen betalen want als je een inkomen hebt met eigenhuis dan sta je er alleen voor de gemeente helpt je dan totaal niet!

      /   Beantwoorden  / 
  2. roos

    ze zouden de buurt moeten inrichten zodat je daar kan sporten kost minder en iedereen heeft er wat aan! dit is alleen maar weer voor de rijke onder ons.

      /   Beantwoorden  / 
  3. Laros

    Roos, als je een eigen huis kan betalen mag je al helemaal niet klagen tegenwoordig.Mensen moet eens prioriteiten stellen in hun leven, allebei werken, duur huis, 2 auto’s en 3x op vakantie. Of een minder mooi huis in misschien een minder hippe buurt en de kinderen wel op sport.

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.