Pasen in Amsterdamse Bos

Pasen kan men ook in het Amsterdamse Bos vieren. Kinderen van 2 tot 7 jaar kunnen bijvoorbeeld op zondag 1 april de Paashaas helpen om 12.00, 13.30 of 15.00 uur. De Paashaas is al zijn eieren kwijt en kinderen kunnen hem helpen zoeken. Misschien mogen zij zelf ook wel een eitje snoepen. O.l.v. Natuur is een Feest. Kosten € 5,- per kind en € 2,50 voor volwassenen. Start en aanmelden Boswinkel: 020-5456100.

Daar kan men ook paaskuikens bekijken. Zijn ze allemaal al uit het ei? En op de bovenverdieping kan men de tentoonstelling “Momo de Mol” bezoeken. De Boswinkel is op beide paasdagen open van 10.00 tot 17.00 uur.

Op maandag 2 april (tweede Paasdag) is er om 14.00 uur een paaswandeling met de boswachter door de Schinkelpolder, waar de tekenen van lente zijn te zien. De boswachter vertelt onderweg allerlei wetenswaardigheden. De wandeling is geschikt voor iedereen. Kosten € 5,00 per persoon, graag gepast en contant betalen. Start van de paaswandeling is de Parkeerplaats Bosrandweg, in het zuiden van het Bos. Vooraf aanmelden: 020-5456100.

Op beide paasdagen kan men ook met kinderen van 3 tot 6 jaar het Boskabouterpad lopen en met oudere kinderen de lentespeurtocht voor het gezin doen. Beide op eigen initiatief en start in De Boswinkel. Zie: www.amsterdamsebos.nl. De Boswinkel, Bosbaanweg 5, is open van dinsdag t/m zondag: 10.00 – 17.00 uur.

 

Lees ook:Pasen in Amsterdamse Bos
Lees ook:Pasen in het Amsterdamse Bos
Lees ook:Paaswandeling en hut bouwen in Bos
Lees ook:Pinksteren in het Bos
Lees ook:Vroege voorjaarswandeling in het Bos

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.