Start Bankras Holland House

Bankrashof 3 aangepastMorgen, donderdag 7 juli, staat de Amstelveense wijk Bankras-Kostverloren in het teken van de Olympische Spelen met de eerste editie van Bankras Holland House. Onder het motto: Iedereen kan goud winnen worden prijzen uitgereikt aan buurtbewoners en is er een gezellig samen zijn met BBQ in het Bankras Holland House, onderdeel van de GIDS-aanpak die staat voor ‘gezond in de wijk’.  Het huis bevindt zich in Panta Rhei aan Pandora.

Op initiatief van Brentano, zorgorganisatie voor senioren, VITA Amstelland en onderwijsinstelling Panta Rhei kwam Bankras Holland House tot stand. Het programma start om 17:00 uur. “Een verfrissend evenement voor de wijk waaraan jong en oud kunnen deelnemen en inwoners en partners bij elkaar komen”, zegt Miriam Snijders van Brentano.

Het Bankras Holland House is 1 van de 5 initiatieven die zijn gestart dit jaar onder de vlag van Sportclub Bankras. Via dit samenwerkingsverband zijn vijf beweeginitiatieven gestart die een positieve bijdrage leveren aan de leefbaarheid in de wijk. Sportclub Bankras is onderdeel van de GIDS Aanpak. Na de zomer wordt er vervolg gegeven aan deze initiatieven. Projectleider Elena Nabatova: “Ik zie veel nieuwe activiteiten ontstaan om mij heen waarin sport, cultuur, welzijn en zorg met elkaar in verbinding staan. Samen met bewoners van de wijk kunnen wij een positieve bijdrage leveren aan meer sport en bewegen in Bankras-Kostverloren”.

 

Lees ook:Vier awards uitgereikt bij Sportclub Bankras
Lees ook:Koken en feestelijk eten in Bankras
Lees ook:Bijeenkomst oprichting Sportclub Bankras
Lees ook:Onthulling Bankrasmonument en Interland volleybal
Lees ook:Wijkvergadering voor Bankras

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.