Bridgecursus voor beginners

kaarten1[1]In maart starten de nieuwe bridgecursussen voor beginners, zowel op dinsdagavond als op donderdagmiddag. Die worden gegeven door twee ervaren bridgedocenten, onder auspiciën van de Amstelveense bridgeclubs Aemestelle en Pegasus-Amstelland. De kosten bedragen € 108 per persoon (12 lessen).

Op dinsdagavond (19.30 uur) worden van 22 maart tot en met 7 juni de lessen gegeven in de Emergo Hal aan Langs de Akker 3. Aanmelden bij Eddy Mock. E-mail: [email protected]. Mobiel 06-20002943.

Op donderdagmiddag (13.30 uur) zijn er van 3 maart tot en met 26 mei lessen in het Go Centrum, Schokland 14. Amstelveen. Aanmelden bij Ria Disseldorp. E-mail: [email protected]. Mobiel 06-41278169.

Bridge wordt door miljoenen mensen over de hele wereld gespeeld. In Nederland zijn er zeker meer dan 500.000 bridgers, van wie er ruim 100.000 op een club spelen. Zowel Aemestelle als Pegasus-Amstelland spelen in het Go Centrum in Amstelveen. Wie al kan bridgen en een keer op proef wil komen spelen, is van harte welkom. Van te voren aanmelden: voor Aemestelle (donderdagmiddag) bij Eddy Mock; voor Pegasus-Amstelland (dinsdagavond) bij Ria Disseldorp.

 

 

Lees ook:Gezamenlijke introductie Bridgeclubs
Lees ook:Kennismaken met bridgen
Lees ook:Voorlichtingsmeeting en cursussen bridge
Lees ook:Cursussen bridge werd van start
Lees ook:Bridgeclub biedt ‘starterspakket’ aan

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.