Voorstelling ‘Wel winnen, hè’ voor ouders sportend kind

Theatervoorstelling_Wel_Winnen_He_130909[1]De theatervoorstelling ‘Wel winnen hè!’ voor ouders van sportende kinderen is op 11 februari te zien in schouwburg Amstelveen. De voorstelling gaat erover hoe ouders ervoor kunnen zorgen dat het goed gaat met hun kind in de sport en het kind tijdens het sporten optimaal plezier kan beleven. Kaartjes zijn vanaf nu te koop via www.welwinnenhe.nl.

 Het gaat erover wat ouders tegen hun kinderen bijvoorbeeld aan de ontbijttafel zeggen op de dag van een spannende wedstrijd en hoe zij zich langs de kant van het sportveld gedragen. En hoe men zijn kind opvangt na een verloren wedstrijd. ‘Wel winnen, hè! – versie ouders’ is de volledige naam van de humoristische voorstelling, waarin gedurende 24 uur het gezin van Lisa en Bas wordt gevolgd. Van het ontbijt op zaterdagochtend tot en met het ontbijt op zondagmorgen. Hun drie kinderen spelen die zaterdag ieder een wedstrijd: Sander (12 jaar) gaat voetballen, Anne (8 jaar) turnen en Mathijs (7 jaar) tennissen. Dat betekent een hoop geregel en gedoe, waarbij Lisa en Bas ook nog graag willen dat hun kinderen goed presteren. Dus stress in de tent.

De theatervoorstelling wordt aangeboden door het ministerie van VWS, 42 sportbonden, NOC*NSF en gemeenten. Samen met alle mensen die betrokken zijn bij de sport willen ze ervoor zorgen dat kinderen zich goed kunnen ontwikkelen, blijven sporten en dat iedereen optimaal plezier beleeft aan sport. Voor vrijwilligers in de sport is de afgelopen twee jaar met veel succes bijna 300 keer een vergelijkbare theatervoorstelling gespeeld. Een kaartje kost €5 (excl. €0,62 transactiekosten per bestelling). De voorstelling duurt van 20.00 tot 21.20 uur (zonder pauze). De inloop is vanaf 19.30 uur.

 

 

Lees ook:Multi-sportprogramma voor kinderen
Lees ook:Sportkampen voor kinderen
Lees ook:Sporttest ‘Jump in’ gehouden op basisscholen
Lees ook:Sportkampen in De Meent in alle vakanties
Lees ook:‘Enzo, de rode wolf’ in Poppentheater

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.