Gemeentelijke onderscheiding penningmeester Myra

André ten Kroode

André ten Kroode

Burgemeester Jan van Zanen heeft de Bronzen Legpenning van Amstelveen, een gemeentelijke onderscheiding, vandaag uitgereikt aan penningmeester André ten Kroode van hockeyvereniging Myra. Dat gebeurde tijdens zijn afscheidsreceptie als bestuurslid.   Andreas Nicolaas Alphonsus ten Kroode verrichtte ruim 9 jaar werkzaamheden als vrijwilliger bij Myra. Sinds juni 2004 is hij penningmeester van de club en voorzitter van de Sponsorcommissie. Sinds 2010 is hij ook penningmeester van de Stichting Hockeypark Myra. Mede door zijn inzet zijn de laatste jaren grote stappen gezet, zegt de vereniging.

In 2006 werden twee kunstgrasvelden aangelegd. In 2008 kwam er een nieuw multifunctioneel clubhuis en in 2011 werd het vierde veld aangelegd. Naast het dubbele penningmeesterschap en voorzitterschap is Ten Kroode hoofd lid (en hoofd) van het klussenteam, contactpersoon voor gemeente, alarmcentrale en brandweer en verantwoordelijk voor het onderhoud van de velden en het clubhuis.

Door het invoeren van een strategisch meerjarenplan zorgde Ten Kroode voor een gezonde financiële huishouding van hockeyvereniging.

 

Lees ook:Nieuw kunstgrasveld voor Myra
Lees ook:Nieuw clubhuis voor Myra
Lees ook:HIC krijgt geld van VriendenLoterij
Lees ook:Gemeentelijke onderscheiding voor Joop Goertz
Lees ook:Myra wint verenigingsprijs

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.