Hukdiging kampioenen op 22 januari

In P60 worden donderdag 22 januari (17.00 uur) de Amstelveense kampioenen van vorig jaar gehuldigd. Ook wordt daar de door de gemeente te belonen sportvereniging van het jaar bekend gemaakt door sportwethouder Tabak. Genomineerd zijn: Amstelveense Rugby Club 1890 (ARC), ASV de Poelster, Hockeyvereniging Myra en Kanovereniging Frisia. Samen met het Amstelveens Sportbedrijf en de Stichting Sport Promotie Amstelveen (SPA) zet de gemeente veertien (inter)nationale kampioenen – individuele sporters en teams –  in de schijnwerpers.

 

Voor de Rabobank Stimuleringsprijs voor Jong Talent zijn dit jaar bij de meisjes genomineerd: Lianne de Vries (voetbal); Anne Buijs (volleybal); Giselle Kleinen (rugby); Michelle Witteveen (hockey); en bij de jongens: René de Jong (motorcross); Yannick Mahieu (atletiek) en Bas Bovelander (hockey).

 

Tijdens de bijeenkomst laat de Nederlands Kampioen Streetdance formatie “Dance A Holics” van Buenting Sport en Sauna haar winnende dans zien. Solid Ground Movement geeft een breakdance optreden. De presentatie is dit jaar in handen van de vader Frits en dochter Barbara Barend.  

Lees ook:Sportkampioenen op gala genodigd
Lees ook:Tientallen kampioenen gehuldigd
Lees ook:Huldiging sportkampioenen en stimuleringsprijs jong talent
Lees ook:Huldiging sportkampioenen
Lees ook:Huldiging Amstelveense sportkampioenen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.